Badminton Vereniging Almere

Eric Pang naar Qontent Almere!

Hedenmiddag op een ingelaste persconferentie heeft de Topsportcommissie van de Badminton Vereniging Almere bekend gemaakt dat Eric Pang het komend seizoen 2015/2016 uitkomt voor het eerste team van de Badminton Vereniging Almere, te weten Qontent Almere. 'De technische staf is verguld met de komst van de zevenvoudig Nederlands kampioen en kwartfinalist bij het laatste WK, die heel veel kan betekenen voor de ontwikkeling van de youngsters van Almere', aldus trainer-coach Erik Staats

Eric Pang met Suzanne Mulkens

Eric Pang de nummer één van Nederland, wordt al jaren gesponsord door BeeS, de in Nederland wereldberoemde badmintonshop, en Eric Pang heeft de eigenaresse Suzanne Mulkens in het verleden beloofd ooit nog eens voor Almere uit te zullen komen. En die belofte lost Eric Pang met de komst naar Almere nu in.

Het zal duidelijk zijn dat met de komst van Eric Pang, Qontent Almere opnieuw gaat voor het halen van de play-offs en wellicht nog meer.

Wij wensen Eric Pang veel succes bij onze vereniging en gaan er van uit dat het een vruchtbaar jaar wordt.

Jeroen Oosterheert van de AlmereDichtbij, Eric Pang en Erik Staats

Adidas
Qontent

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Frank Maasdam op 26-03-2015 om 23:22 uur

    Geweldig dat BV Almere deze topper heeft weten vast te leggen. Van harte gefeliciteerd. Nu nog 1 goede dame erbij en BV Almere is klaar om zich serieus in de strijd om het landskampioenschap te mengen.

    Ik hoop alleen dat Eric Pang niet te vaak competitiewedstrijden zal moeten missen, omdat hij misschien toernooien in het buitenland gaat spelen.

    Ik denk ook dat Eric Pang een goede invloed kan hebben op 'de jonkies' van BV Almere als een soort van speler coach naast die andere coach Erik Staats.

Reageer op dit bericht (“Eric Pang naar Qontent Almere! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)