Badminton Vereniging Almere

Fifa '15 toernooi in de kantine

Wij als BVAlmere hebben normaal de focus op het spelen van een “Bloedstollend” wedstrijdje badminton. Maar waar “gewerkt” moet worden moet ook ontspannen worden. Daarom willen Joost Berkelmans en Rick Blok 27 maart 2015, vanaf 20.30 uur een Fifa avond organiseren in de kantine.

Heb je het spel nog nooit gespeeld? Geen probleem; om 20 uur zorgen we voor een speed clinic om de knoppen van het spel uit te leggen. Het is wel vereist dat je lid bent van de Badminton Vereniging Almere. Ieder lid van de vereniging mag één introducee meenemen. Mocht je meer introducees mee willen nemen, neem even contact op met Joost Berkelmans (joost.w.b@gmail.com) of Rick Blok (ricblok@gmail.com).

Toernooi opzet

De vormgeving van het toernooischema zal afhankelijk zijn van het aantal inschrijvingen. Als streven hebben wij om er een Champions League achtig schema van te maken met een poule fase met daarna de eerste 2 in het “winnaars” schema, en de onderste twee van de poule in het “runner-up” schema. Tijdens dit toernooi krijg je niet zelf de keuze met welk team je speelt. Dit doen wij door middel van een loting. Als voorbeeldje zou je een poule schema kunnen hebben met alleen maar 4 sterren teams. Deze teams zijn van te voren door ons op een kaartje gezet en door elkaar gehusseld. Door middel van loting mag je een van deze 4 teams blind trekken (We streven er naar om de teams in een poule gelijkwaardig aan elkaar te houden).

Console

Voor het toernooi is gekozen om gebruik te maken van de PS4. Mocht je zelf ook een PS4 hebben en/of fifa 2015 en/of controler en deze mee willen nemen, geef dat dan even aan bij het inschrijfformulier.

Aangezien het toernooi voor alle leden open is om in te schrijven, moet er wel rekening mee worden gehouden dat we pas om 20:30 uur beginnen. Wij verwachten dat het toernooi nog niet klaar zal zijn wanneer de meeste van onze jeugdleden al op bed horen te liggen. Bij de inschrijving van jeugd onder de 16 jaar willen we daarom graag toestemming van de ouders.

Inschrijven kan via onderstaand formulier, de inschrijfkosten zijn 5 euro p/p die te betalen bij Joost en Rick bij de start van het toernooi. Mocht je nog vragen hebben mail gerust naar Joost.w.b@gmail.com of ricblok@gmail.com

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Erik staats op 07-02-2015 om 16:22 uur

    Wat leuk! Is er wel een inboedelverzekering :p

  2. Jos Kuipers op 07-02-2015 om 16:43 uur

    Ik ga gebruik maken van mijn kwaliteit om een weergaloos doelpunt uit het niets te maken en daarna de hele wedstrijd dood te tackelen. Dan kom ik de poule wel door!!

  3. Rick Blok op 17-03-2015 om 11:47 uur

    Haha Jos ik ben benieuwd op wat voor wonderbaarlijke manier je nu weer gaat scoren. Ik gok op een omhaal vanaf het middenveld.

Reageer op dit bericht (“Fifa '15 toernooi in de kantine ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)