Badminton Vereniging Almere

Internationale bezetting bij overvol Trofea Junior Master Almere 2015

In het komend weekend van 21 en 22 maart 2015 organiseert de Badminton Vereniging Almere voor de 22ste maal het Trofea Junior Mastertoernooi 2015. Het toernooi vestigt een record met maar liefst 321 inschrijvingen, waaronder 58 Denen, 26 Vlamingen, 6 Duitsers en één Surinaamse jongeling en is daarmede wellicht een van de grootste Junior Masterstoernooi in badmintonland.

Trofea

Onder de 231 Nederlandse deelnemers vinden we 35 Almeerse kinderen. Daar zijn zeker een aantal kanshebbers bij voor de felbegeerde mastertitels, met name onder de elf jaar, maar we moeten reëel zijn, de zeer sterke Denen zijn zonder meer de favorieten. Zij hebben immers, in de groepen <11, <13 en <15+ een eliteselectie afgevaardigd! Ook de Belgen komen weer met een zeer sterke afvaardiging!

Het Trofea Junior Masterstoernooi is onderdeel van het Junior Mastercircuit van Badminton Nederland en jaarlijks vinden er 13 Junior Mastertoernooien plaats, waarbij Almere niet meer weg te denken is uit het rijtje verenigingen dat een Junior Mastertoerenooi mag organiseren,.

Zaterdag en zondag worden er 660 partijen afgewikkeld en gezien dit grote aantal wordt er op zaterdag gespeeld in de Sporthal Almere Haven (<11, <17), de Fanny Blankers-Koenhal (<13) en natuurlijk Sportcomplex RCS (<15, <15+).

RCS

Op zondag worden de wedstrijden gespeeld in Sportcomplex RCS. En als u nieuwsgierig bent, komt gerust kijken. De toegang is gratis.

Reageer op dit bericht (“Internationale bezetting bij overvol Trofea Junior Master Almere 2015 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)