Badminton Vereniging Almere

Run for KiKa Almere

Op 7 juni 2015 is Run for KiKa op Stadslandgoed de Kemphaan. Dit bijzondere hardloopevenement voor KiKa Run for KiKa is dit jaar voor het eerst in Almere. Het belooft een gezellig dag te worden voor jong en oud! In totaal zijn er drie verschillende afstanden: 5 km, 10 km en een speciale KidsRun van 1 km. Alle Runners hebben een gemeenschappelijk doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor KiKa. KiKa heeft als doel om de genezingskans voor kinderen met kanker te verhogen van 75% nu naar 95% in 2025.

Haal je hardloopschoenen uit de kast voor KiKa!

Doe mee met je vriendengroep, voetbalteam of gehele vereniging mee voor dit bijzondere doel. Het is niet alleen voor KiKa, maar ook gelijk een goede conditietraining. Schrijf je nu in op http://www.runforkika.nl/doe-mee

Ben je liever actief als vrijwilliger dan als harldoper? Help dan mee als vrijwilliger. Vrijwilligers zijn net zo belangrijk als Runners. Als vrijwilliger kan je helpen bij de KidsFun, helpen met het uitdelen van eten en drinken, bij de giftshop staan, in de KiKa-beer rondlopen en nog veel meer! Kijk voor meer informatie over vrijwilligerswerk op http://www.runforkika.nl/word-vrijwilliger

Informatie? Telefoon 088-3665413 e-mail info@runforkika.nl

Reageer op dit bericht (“Run for KiKa Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)