Badminton Vereniging Almere

18e BV Gaasperdam Jeugdtoernooi: zondag 3 mei

De inschrijving voor het 18e BV Gaasperdam Jeugdtoernooi is geopend. Het toernooi zal plaatsvinden op zondag  3 mei 2015 in Sporthal Gaasperdam te Amsterdam Zuidoost. Dit toernooi is vooral bedoeld voor de beginnende jeugd. De poules zullen niet alleen ingedeeld worden op leeftijd, maar ook op speelsterkte. Hierdoor blijft het toernooi voor iedereen leuk en gezellig.

Er kan gespeeld worden in de volgende onderdelen: Jongens Enkel (JE), Meisjes Enkel (ME), Jongens Dubbel (JD), Meisjes Dubbel (MD) en Ouder/Kind (OK). De inschrijfkosten zijn 6,50 euro per speler per onderdeel. Jeugdspelers, spelend in de seniorencompetitie, zijn uitgesloten van deelname. Inschrijven kan via toernooi.nl of door een e-mail te sturen naar jeugdtoernooi@bvgaasperdam.nl. Kijk voor het toernooireglement op toernooi.nl.

LET OP! De inschrijving sluit op 19 april 2015.

Reageer op dit bericht (“18e BV Gaasperdam Jeugdtoernooi: zondag 3 mei ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)