Badminton Vereniging Almere

BV Almere Invitatie Dubbel Toernooi 2015

Op zondag 10 mei 2015 organiseren wij het BV Almere Invitatie Dubbel Toernooi voor recreanten en voor 4e/5e klasse regiospelers. Dit toernooi draait om sportiviteit maar vooral ook om gezelligheid! De toernooidag begint om 09:30 uur en zal tot laat in de middag duren.

Inschrijving is alleen mogelijk per koppel bestaande uit 2 dames of 2 heren. Je speelt de hele dag tegen andere koppels een aantal partijen van 12 minuten d.m.v. een tijdklok (waarbij wordt doorgeteld tot de speeltijd is verstreken). Het dubbel toernooi wordt gespeeld volgens een meervoudig poulesysteem, waarbij koppels worden verdeeld in poules van diverse niveaus. Nadat de poulewedstrijden zijn gespeeld, worden de koppels opnieuw ingedeeld in poules waarbij rekening wordt gehouden met de behaalde resultaten (promotie en degradatie).

De deelname aan dit toernooi bedraagt € 7,50 per speler en dient contant te geschieden bij aankomst in Sportcomplex RCS.

Schrijf je zo spoedig mogelijk in (VOL=VOL). Inschrijven kan via het bijgevoegde inschrijfformulier en via de email naar: invitatietoernooi2015@bvalmere.nl.

Het toernooi wordt gespeeld in Sportcomplex RCS, Bongerdstraat 6,1326 AB Almere-Stad.

Reageer op dit bericht (“BV Almere Invitatie Dubbel Toernooi 2015 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)