Badminton Vereniging Almere

Goed bezet Qontent Master 4 6 toernooi Almere 2015

In het weekend van 11 en 12 april 2015 vindt wederom het Qontent Master 4 6 toernooi Almere plaats. Met in totaal 160 deelnemers is er in elke categorie een uitdagend spelersveld. Het Qontent Master is het derde toernooi van het Carlton Master Circuit 2015, welk in totaal bestaat uit zes toernooien.

In het mannenenkel is de zeer talentvolle Justin Teeuwen (Qontent Almere) de favoriet. De oud-speler van BV Almere en tegenwoordig spelend voor TFS Barendrecht, Saber Afif, is als tweede geplaatst. Het belooft een open strijd te worden met de negen hoogst geplaatste spelers die op de Nationale ranglijst binnen 13 plaatsen van elkaar staan.

Bij het vrouwenenkel is de voor landskampioen uitkomende Alida Chen (DKC) als eerste geplaatst. De Almeerse Manon Sibbald is de verwachte tegenstander in de finale. Makkelijk zal het voor beide dames niet worden met concurrentie van Lisa Khoeblal-Malaihollo (Van Zundert Velo), Wendy Hoeve (Roosterse) en Dorien Lups (Duinwijck).

Qontent

In het wellicht meest spectaculaire onderdeel, de mannendubbel, vinden we twee jonkies als eersten geplaats, te weten Ruben Jille (Amersfoort) met Thomas Wijers (DKC). De ervaren rot Michiel Kruijt (DKC) gaat samen met Justin Teeuwen (Qontent Almere) proberen de titel te behouden. Ook het als derde geplaatste koppel Jim Middelburg met Russell Muns (Van Zundert Velo) maken een goede kans.

De eerste twee geplaatste koppels in het vrouwendubbel staan heel dicht bij elkaar op de nationale ranglijst. Nu Yvonne Sie gestopt is, gaat Lisa Khoeblal-Malaihollo (Van Zundert Velo) dit jaar met Myke Halkema, eveneens van Van Zundert Velo proberen de titel te prolongeren. Makkelijk zal het niet worden met Alida Chen (DKC) en Cheryl Seinen (Qontent Almere) als verwachte tegenstander in de finale.

Het gemengd dubbel beloofd een open strijd te worden. Wat te denken van het eerste geplaatste koppel Ruben Jille (Amersfoort) en Cheryl Seinen (Qontent Almere) of het als tweede geplaatste koppel Jim Middelburg met Myke Halkema (Van Zundert Velo) met als gevaarlijke outsiders Michiel Kuijt samen met Daisy Bommeleyn, beiden van landskampioen DKC?

Het toernooi zal worden gespeeld in Sportcomplex RCS. En als u nieuwsgierig bent, komt gerust kijken. De toegang is gratis.

Reageer op dit bericht (“Goed bezet Qontent Master 4 6 toernooi Almere 2015 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)