Badminton Vereniging Almere

Moederdag en badminton (verslag invitatie dubbel toernooi 10 mei)

Moederdag en badminton: kan dit samen? Wat betreft de mannen zeker, deze waren in grote getalen aanwezig op het 1ste invitatie dubbel toernooi 10 mei jl. Moeders en schoonmoeders moesten maar wachten op hun kadootjes. Of dachten de mannen een leuke prijs te winnen voor moeders? Helaas zat er voor de meeste deelnemers geen prijs in. En dan de opkomst bij de vrouwen: deze was magertjes maar net genoeg om er toch een competitie van te maken.

Met enige vertraging werd om 10:10 met het dubbeltoernooi begonnen. De teams kregen een landennaam en werden in poules ingedeeld. Er werden pittige, spannende en ontspannende wedstrijden gespeeld! Na de eerste ronde werden de teams in nieuwe poules ingedeeld. De bedoeling was om de teams naar sterkte opnieuw in te delen. Echter door software problemen in het computerprogramma werden de indelingen verrassend anders. Dit bracht andere partijen dan gedacht.
Maar dit mocht de pret niet drukken! (zeker aan de wedstrijdtafel)

Rond 17:00 werden de laatste wedstrijden gespeeld, waarna om 17:45 een prijsuitreiking met verrassende uitslagen plaatsvond.

Zie hieronder de foto’s van de winnaars. Rest van de foto’s staan in de fotogalerij.

Zondag 1 mei 2016 staat de 2de editie van dit toernooi gepland.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

1. Krijn op 01-06-2015 om 09:05 uur

Reageer op dit bericht (“Moederdag en badminton (verslag invitatie dubbel toernooi 10 mei) ↑”)