Badminton Vereniging Almere

Charlie van stal gehaald

Op 19 juni 2015 was het weer zover. Eindejaarstoernooi van de recreanten! De laatste jaren verzorgt Peter van Soest de indelingen van de toernooien. Peter heeft al een tijdje de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en reist tijdens de laatste maanden van de lente Europa door. Ja , iemand moest toch de indeling maken en wij hebben Charlie maar weer van stal gehaald. Charlie had het er maar weer druk mee. 49 recreanten en wedstrijdspelers die regelmatig mee doen op recreanten avonden hadden zich ingeschreven. Er kwamen er vijf niet opdagen en er kwam 1 extra speler bij dus uiteindelijk hadden we 45 deelnemers.

Er zijn zeven rondes gespeeld van circa twaalf minuten. Er werd gespeeld om lootjes voor de loterij. In het begin werd er zeer fanatiek gespeeld want in vorige jaren betekende winst twee lotjes en verlies één lotje. Dit jaar hadden we een andere opzet gemaakt in deze. Liviena en Paul ( Charlie’s assistenten ) hadden de taak om de lootjes uit te delen. De verliezers moesten zich melden bij Liviena en de winnaars bij Paul.

Tot vele verbazing kregen in de eerste rondes de verliezers twee lotjes en de winnaars één lotje . Bij de volgende ronde was het andersom . Elke ronde was weer anders dit kwam omdat wij een kaart trekt en een zwarte kaart betekende dat de verliezers twee lootje kregen en de winnaars één lotje. Bij een rode kaart was het precies andersom.

Na zeven rondes waren we klaar. Nadat we iedereen de gelegenheid hadden gegeven om zich te verschonen zijn we in de kantine onder het genot van een hapje en een drankje overgegaan tot het verloten van diverse prijzen. De recreanten commissie had voor diverse leuke prijzen gezorgd en had iedereen die zich ingeschreven had gevraagd ook of ze een aardigheidje wilde mee nemen. Natuurlijk hadden we ook een hoofdprijs en die bestond uit twee rackets. Alleen het formaat was anders dan een gewoon racket. Het blad was twee maal groter en de steel een stuk kleiner.

Robbert Schimmel was de gelukkig van ons allemaal . Wij hebben hem ook toestemming gegeven om met deze rackets de spelen tijdens recreantenavonden. Het missen van een shuttle kan daarom ook geen excuses meer zijn.

Wij danken ook Maren en Thirkar dat ze achter de bar hebben gestaan op deze drukke avond. De laatste speelavond van de recreanten is 3 juli en we beginnen weer op maandag 17 augustus 2015. De recreantencommissie wenst iedereen een goede vakantie toe!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Erik op 26-06-2015 om 10:18 uur

    Meer foto's staan op: http://www.bvalmere.nl/fotogalerij/2014-2015/eindejaarstoernooi-recreanten

Reageer op dit bericht (“Charlie van stal gehaald ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)