Badminton Vereniging Almere

Clubkampioenschappen, een verenigingsfeest

Dit weekend van 13 en 14 juni 2015 werden in Sportcomplex RCS de clubkampioenschappen gehouden voor de jeugd, de recreanten en de wedstrijdspelers en dat alles ook nog in diverse categorieën. Ruim 220 leden deden mee aan dit jaarlijkse verenigingsfeest en een feest was het ook deze keer, niet alleen voor de deelnemers maar ook voor de toeschouwers.

De prijsuitreiking

Ik was zowel op zaterdag als zondag aanwezig en ik moet zeggen dat ik genoten heb van de wedstrijden maar ook van de uitmuntende sfeer. Veel ouders gesproken die het een sociaal feest vonden en dat was het ook.

En wat zat het allemaal weer goed in elkaar. De toernooicommissie, de jeugdcommissie, de recreantencommissie en de wedstrijdcommissie verdienen echt complimenten; wat het liep allemaal als een hogesnelheidstrein en dan bedoel ik niet de Fyra. En laat ik vooral de barvrijwilligers niet vergeten, want die kwamen handen te kort.

De uitslagen en de winnaars zullen één dezer dagen wel allemaal op de site verschijnen en de winnaars feliciteer ik nu vast. Maar ook de niet-winnaars feliciteer ik met de keuze om dit weekend mee te doen aan de clubkampioenschappen. Het was een ware happening.

Reageer op dit bericht (“Clubkampioenschappen, een verenigingsfeest ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)