Badminton Vereniging Almere

Vrijspelen op zondag 21 juni

Zondag 21 juni aanstaande is alweer de laatste keer dit seizoen de hal open is voor vrijspelen. Vanaf 13:00 - 17:00 uur biedt de BTF dus ook voor iedereen (ongeacht club, leeftijd of niveau) de mogelijkheid om te komen vrijspelen voor slechts 5 euro.

BTF (Badminton Topsport Flevoland) probeert zoveel mogelijk activiteiten te organiseren, om de kosten die de kinderen/spelers moeten maken om topsport te kunnen bedrijven, zo laag mogelijk te houden. Een activiteit is het vrij spelen op de zondag, waar het inschrijfgeld geheel ten goede komt aan de BTF spelers.

Je dient zelf je shuttles mee te nemen en nogmaals, de opbrengsten komen ten goede van de BTF spelers. Je hoeft je niet op te geven, je kunt gewoon komen!

Graag tot ziens!

Reageer op dit bericht (“Vrijspelen op zondag 21 juni ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)