Badminton Vereniging Almere

Badmintonners naar Aalborg

Donderdag 30 juli 2015 vertrokken we rond 07.00 uur met twee bussen vanaf het Topsportcentrum richting Aalborg, Denemarken om deel te nemen aan de jeugdspelen van de partnersteden, zoals Lancaster, Rendsburg, Aalborg en Almere. In onze bus zaten de jeugdige sporters van judo, tennis, roeien en natuurlijk badminton. In eerste instantie was iedereen rustig maar toen de speelkaarten op tafel kwamen werd er veel gelachen en gelogen (spel).

In Rendsburg, Duitsland moesten we de roeiers afzetten. Toen we om ongeveer 15.00 uur bijna bij Rendsburg waren werden we aangehouden door de douane voor controle. Met de andere bus was alles in orde en zij mochten verder, maar in onze bus bleken bepaalde papieren te ontbreken. Dit heeft ons een uur oponthoud opgeleverd.

Uiteindelijk kwamen we na 14 uur om 21.00 uur aan in Aalborg. We kregen broodjes mee als diner en werden bij een school afgezet. De komende week is de gymzaal, gedeeld met de Almeerse judokas en tennissers onze slaapplek. De douches zijn niet afgeschermd dus douchen doen we maar overdag in de sporthal en we hebben met 30 personen één toilet....

Om 23.30 uur ging het licht uit en werd het heel snel stil.

Ik houd u op de hoogte van de sportieve en eventueel andere verrichtingen.

De volgende spelers en speelsters verdedigen de Almeerse kleuren

Als coach treedt op Joost van Gelder en de begeleiding is in handen van Ingrid Schrijer en Richard Schrijer

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Amarante Voskuijl op 01-08-2015 om 13:22 uur

    het is een heel leuk feestje hier XD

Reageer op dit bericht (“Badmintonners naar Aalborg ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)