Badminton Vereniging Almere

Van de voorzitter

Morgen vrijdag 3 juli 2015 is de laatste speeldag van het seizoen 2014/2015 en daarmede zit ook dit seizoen er op. Nu ben ik maar een eenvoudig voorzitter, maar als ik alles probeer te overzien dan denk ik toch dat het een mooi seizoen geweest is met meer plussen dan minnen.

Een minpunt vind ik zelf dat we er met de gemeente nog steeds niet uit zijn over het hergebruik van de bowlshal, die destijds op verzoek van de gemeente aan ons complex is gebouwd. Vorig jaar schreef ik dat het nog wel maanden zou duren, maar we zijn inmiddels gewoon een zomervakantie verder en nog is er geen duidelijkheid. Wel is er een rapport door de gemeente opgesteld, maar dat is bijna lachwekkend te noemen. Dat heeft de wethouder ook ingezien en nu gaat een extern deskundige het allemaal nog eens over doen. U hoort van ons zodra we meer weten, want we hebben mooie plannen op de plank liggen voor het hergebruik van de bowlshal.

Ik had ook gehoopt dat BNL op een aantal punten beter zou gaan acteren, maar daarin ben ik fors teleurgesteld. Ik lees op badmintonsites veel astmatisch proza over goede gesprekken en vooruitzichten, maar signalen dat het echt beter gaat in de praktijk blijven uit.

Gelukkig overheersen bij onze vereniging de pluspunten en dat is maar goed ook en ik ervaar als pluspunten:

En ik ben ongetwijfeld niet volledig, maar dat kan gebeuren, maar u ziet het, de pluspunten overheersen de minpunten, althans dat is mijn idee.

Dat alles had niet mogelijk geweest zonder de inzet van de vele vrijwilligers die vol voor onze vereniging gaan!

Als u met vakantie gaat dan wens ik u een heel fijne vakantie toe en ik zie u graag weer in badmintonkledij terug in Sportcomplex RCS vanaf maandag 17 augustus 2015.

Reageer op dit bericht (“Van de voorzitter ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)