Badminton Vereniging Almere

Badmintonnen en de disco

Een nieuwe dag bij de Youthgames. En Yu Mei is vandaag jarig. We hebben gisteren ervaren hoe het werkt met de bussen dus we hebben precies uitgedacht hoe we het moeten aanpakken. Dezelfde tijd uit bed maar een pendelbus later naar de eetzaal. Maar hier hebben we niet op gerekend, de bus vertrekt nu wel om 7.30 uur wat ons dus 10 minuten in de planning kost. Minder tijd om te eten dus.

Om 8.05 uur moeten we de lunchpakketjes ophalen en er blijkt vandaag keuze te zijn, kip of zalm. Vermoedelijk koos iedereen kip. Snel naar de bus van 8.15 uur. Onderweg naar buiten lopen we langs team Rendsburg en krijgen we te horen dat de bus pas vanaf 8.45 uur rijdt omdat het zaterdag is, voor niets gehaast dus en we zullen te laat bij de sporthal zijn.

De sportieve dag ging erg voorspoedig. Veel leuke partijen gezien waarvan 20 van ons. Daarvan zijn er 7 gewonnen en dat hadden er 11 kunnen zijn. Die gingen helaas net aan verloren. Om 13.30 konden we de sporthal alweer verlaten.

We hebben even rustig in de slaapzaal gehangen aangezien we pas om 16.45 uur pas weer de bus naar de eetzaal hoefden te nemen. Leuk om te zien is dat nu iedereen waarmee we in deze slaapzaal verblijven door elkaar heen zit of hangt. Het wordt steeds gezelliger. Dit is overigens ook precies de gehele groep waarmee we in een bus zitten.

Het diner was vandaag wel iets minder, niet iedereen vond het lekker dus op sommige borden lagen wel wat restjes. Toen iedereen klaar was werd "Happy birthday" ingezet voor Yu Mei en de halve tent begon mee te zingen, na afloop was er een groot applaus van iedereen. Het golfteam van Almere zat aan de andere kant van de tent en die zongen nog een keer in het Nederlands. Yu Mei was echt jarig!

Inmiddels was het tijd om de tent te verlaten want die moest klaar gemaakt worden voor de disco. Die begon om 19.00 uur. Voordat we de groep los lieten nog even afgesproken waar we na afloop zouden verzamelen, bij de vlag van Nederland was een goed idee. De kinderen gingen naar de disco en de begeleiding naar de leadersparty. Daar werden we verwend met een uitgebreid diner met aansluitend een prima liveband.

Om ongeveer 22.00 uur kwam iemand van de judo naar ons toe. Ze waren de vlaggen aan het weghalen! Weg ontmoetingspunt. Inmiddels hadden we al wel in de gaten dat alles bij de discotent prima verliep dus het kwam wel goed.

Terwijl we naar de discotent liepen kwamen we halverwege de groep tegen dus die waren al keurig met elkaar onderweg. Ze hadden het erg gezellig gehad en waren nog steeds als één groep met iedereen uit de slaapzaal. Nu snel de bus in en naar bed. Net na 24.00 uur ging het licht uit.

Reageer op dit bericht (“Badmintonnen en de disco ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)