Badminton Vereniging Almere

Consultancybedrijf Beround shirtsponsor J1

Het consultancybedrijf Beround is de shirtsponsor geworden van het eerste jeugdteam van Almere en het bestuur is daar maar wat blij mee. Ten eerste natuurlijk het feit van de sponsoring, maar ten tweede omdat de oud-speler van team 1, Joeri Kraaijestein als managing director van Beround hiermede de jeugdpleiding van Almere van harte ondersteunt.

Panfish Almere 2003/2004

De leden die al langere tijd lid zijn van de vereniging herinneren zich Joeri Kraaijestein nog donders goed. Joeri had in het eerste seizoen in 2003/2004 in de eredivisie, die toen nog de Big Bossliga heette, een groot aandeel in het zogenoemde mirakel van Almere. In de allesbeslissende derde promotie/degradatiewedstrijd tegen BC Culemborg wist Panfish Almere het vege lijf te redden mede dankzij Joeri Kraaijestein die wellicht de meest belangrijke single in zijn carrière in drie games won van Arthur van Hamel. En als u nieuwsgierig bent lees het allemaal nog eens terug op het sitebericht http://www.bvalmere.nl/nieuws/2010/06/almere-en-de-eredivisie-2003-2004-2b en beleef het opnieuw.

Terug naar Beround. Beround is een consultancy bedrijf gespecialiseerd in software testing.

Beround

Voor ons is het testen van software het inzichtelijk maken van kwaliteit en risico´s. Hiervoor gebruiken wij een gestructureerde testaanpak, die op de klantsituatie is gericht en eventueel pragmatisch kan worden uitgevoerd.

Onze consultants hebben onder andere jarenlange ervaring op het gebied van het testen van software, infrastructuur, migraties, websites en mobiele devices. Van het testen van de meest gangbare kwaliteitsattributen als functionaliteit, performance/stress/load, security en disaster & recovery tot aan de niches als schaalbaarheid, onderhoudbaarheid en compatibiliteit.

De naam Beround is letterlijk vertaald “wees rond” en het staat voor drie principes die wij als bedrijf en persoon hoog in het vaandel hebben staan:

1. Ridders van de Ronde tafel

Beround omarmt het gedachtegoed van de ridders van de ronde tafel. Uiteraard in een modern jasje. Gelijkheid, nobel je vak uitoefenen, voor elkaar klaar staan, alles bespreekbaar maken en houden, loyaliteit en betrouwbaarheid zijn termen die Beround graag als voorbeeld neemt.

2. Ronde communicatie

Beround is zich er van bewust dat de juiste communicatie essentieel is om fijn samen te werken en om opdrachten succesvol uit te voeren. Wij geloven dat communicatie niet alleen SMART en actief moet zijn, maar ook rond van vorm. De cirkel van verzender – bericht – ontvanger is voor ons altijd rond.

Beround vindt dat je werk professioneel moet afronden. Dit doen wij samen met u. Samen definiëren we de exit criteria en samen werken we naar een afronding die aan onze gezamenlijke verwachtingen voldoet.

3. Werk professioneel afRonden

Tot zover in het kort Beround. Doe er uw voordeel mee.

Beround

Reageer op dit bericht (“Consultancybedrijf Beround shirtsponsor J1 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)