Badminton Vereniging Almere

De laatste dag van VICTOR Zomerweek 2015

De laatste dag is vandaag helaas aangebroken. De kinderen zijn vermoeid en moeten het vandaag nog eens zien vol te houden. De warming-up waren allemaal geslaagde spelletjes. Zo begonnen we met een spel in 2 teams.

De teams moesten door middel van duiken op de mat, de mat zien te verschuiven en over een bepaalde lijn zien te krijgen. Zoals gewoonlijk kreeg de verliezer een super leuke opdracht. Onder leiding van Joost gingen we nog flag football spelen. Het ene team moest proberen de bal op de dikke mat te krijgen van het andere team wat tot slimme en mooie acties onder de teams leidde.

Na de warming-up gingen we de videoclip opnemen met het thema ‘’dansen op muziek’’. Op muziek werden verschillende schaduwbewegingen op ritme uitgevoerd.

Na de videoclip kwamen we op het hoofddoel van de dag want dat wat namelijk de wissel-op-sprong. Er waren kinderen die met de wissel-op-sprong naar achter vielen terwijl het bedoeld is om juist naar voren te vallen.

Als lunch hadden we patatjes die gemaakt waren door de ouders van Dominique en Elody samen met de vader van Fay. De kinderen waren lekker aan het smullen met nog een frikandelletje en kipnugget erbij.

Na het eten gingen we coördinatie spelletjes spelen zoals 2 ballen tegelijk vangen en vele andere leuke tennisbalspelletjes. Ook werd er lummelen in teams gespeeld waarbij de teams door elkaar heen liepen.

Daarna hebben we het ochtend programma nog een keer doorgenomen, omdat de techniek van de wissel-op-sprong en het sneller dan de shuttle lopen naar het achterveld nog best moeilijk was. Hierna begrepen ze het een stuk beter.

Toen was het tijd voor een stukje fysiek. Ryan Haafkens van Fysiotherapie Ryan Haafkens was bereid gevonden om samen met Marlon een crossfit achtige training te verzorgen voor de kids.

Een uur lang werden ze redelijk afgebeuld. Een minuut lang alles geven en dan 30 sec rust. En dat dan 10 verschillende oefeningen. Toen 5 min rust en weer een keer hetzelfde rondje maar met andere partners. Kapot waren ze.... Mocht je een keer een blessure hebben, Ryan helpt je graag. Neem dan contact op met Ryan via info@fysiotherapieryanhaafkens.nl!

Ruben maakte daarna nog een grapje door te doen alsof ze nog de shuttle runtest moesten lopen na 10 minuten rust. Dat gaf best grappige reacties :)

Daarna was het tijd voor wat partijen en een gezamenlijke cooling-down. Mijntje, Anke en Dina wonnen de shuttle voor hun inzet van vandaag.

Het was volgens het evaluatieformulier voor iedereen voor herhaling vatbaar, dus dat kunnen we mooi als compliment beschouwen! Iedereen bedankt voor de inzet!

Trainers Joost, Ytze, Cheryl, Jasper, Bas, Ryan en Marlon bedankt voor de inzet namens Suus. Ook Frank, Nathalie en Andrew bedankt voor de facilitaire ondersteuning vandaag.

Ruben

Tot nu toe 6 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Remco op 15-08-2015 om 09:10 uur

  Wat ziet het er goed uit. Intensief en professioneel. De kids hebben veel geleerd en ook veel lol gehad.
  Trainers bedankt allemaal.

 2. Henk Staats op 15-08-2015 om 10:34 uur

  Ik kon het niet nalaten om tweemaal te komen kijken. Wat mij opviel was het plezier dat de kinderen hadden en de gedrevenheid van de trainers. En laten we vooral de ondersteuners niet vergeten die de lunches e.d. hebben verzorgd. Pure klasse van alle betrokkenen!

 3. Arnold Meijer op 15-08-2015 om 11:27 uur

  De enthousiaste verhalen die thuis werden verteld, worden geheel ondersteund door de verslagen en filmpjes op de website. Wat een geweldige week! Dank jullie wel. Volgend jaar weer?

 4. Ilse op 15-08-2015 om 12:07 uur

  Het was super leuk ik wil volgend jaar zeker nog een keer. Dankjewel voor de super leuke week! liefs Ilse :)

 5. Frank op 15-08-2015 om 12:13 uur

  Begeleiding en trainers van de Zomerweek bedankt voor de onvergetelijke week . Naast dat ze heel veel geleerd hebben , zijn er op positieve manier ook grenzen overschreden waarvan enkele niet wisten dat ze dat konden. Tot op de allerlaatste dag en de allerlaatste wedstrijd was er van zowel de kinderen als de trainers een geweldige inzet.Mijn kinderen zijn zeer enthousiast of deze week en kunnen niet wachten op de volgende.

 6. Hellen Laheij op 16-08-2015 om 21:45 uur

  De vele enthousiaste verhalen thuis, gevolgd door de verslagen en video's (en de spierpijn)gaven n top zomerweek weer. Yevgeni koos dit jaar voor 3 dagen maar volgend jaar is hij er de hele week bij. Complimenten en op naar n fantastisch badminton jaar!

Reageer op dit bericht (“De laatste dag van VICTOR Zomerweek 2015 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)