Badminton Vereniging Almere

De laatste loodjes

Op zondag vonden de laatste poulewedstrijden en de kwartfinales plaats. Net zoals in Nederland rijden de bussen in Aalborg op zondag met een afwijkend schema. Hierdoor moesten wij een andere bus pakken dan normaal, maar met behulp van de technologie (Richard's IPhone) zijn wij op tijd bij de hal aangekomen. Onze technologie hebben wij natuurlijk met een van onze buurlanden, Duitsland, gedeeld om gezamenlijk te arriveren.

Om 07:30 stond de bus voor de deur om ons naar het ontbijt te brengen, dit betekent dat wij om 06:30 op moesten staan. Voor het lunchpakket konden wij ditmaal kiezen uit kip of rosbief. Beiden vielen in de smaak.

Vandaag stonden er twaalf wedstrijden op het programma , waarvan acht gewonnen en waaronder twee Almeerse onderonsjes. Over het algemeen een goed resultaat. Morgen zullen de halve finale's en de finale's plaatsvinden. Almere staat morgen op de baan in vier halve finales en twee finales.

Een van de finales is een Almeers onderonsje, Chloë en Daisy tegen Anke en Yu-mei (twee medailles al in de pocket dus !). De tweede finaleplek is voor Anke Meijer met een Deense partner genaamd Magnus, zij spelen misschien wel in een finale tegen Dennis en Daisy (weer een Almeers onderonsje). In de halve finales staan: Dennis en Robin (herendubbel), Daisy en Dennis (mixdubbel), Dennis (herenenkel) en Daisy (damesenkel).

De speeldag verliep snel en soepel, om 14:00 verlieten wij de sporthal om ons op de slaapplaats klaar te maken voor een avond in de stad. Als groep , samen met Tennis en Judo, verlieten we de slaapplaats en gingen we richting de stad om als eerst iets te eten en daarna de stad te verkennen. Natuurlijk was de keuze voor het eten snel gemaakt, de McDonald's.

Na een hapje en een bezoek aan de stad, gingen wij met de bus om 22:15 richting onze slaapplaats. Rond 23:00 arriveerden wij en maakte iedereen zich klaar voor bed. Om 23:30 ging het licht uit.

Reageer op dit bericht (“De laatste loodjes ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)