Badminton Vereniging Almere

Persmoment Qontent Almere

Op vrijdag 4 september 2015 houdt de Badminton Vereniging Almere van 18.00 tot 19.00 uur een persmoment in Sportcomplex RCS, waarbij de spelers en de begeleiding van Qontent Almere, het eerste team van de Badminton Vereniging Almere, zich voorstellen aan de media.

Geen bestandsnaam opgegeven

Voor de media is er de gelegenheid om vragen te stellen aan de spelers en begeleiding van Qontent Almere, dat zoals u weet voor het twaalfde achtereenvolgende seizoen uitkomt in de eredivisie badminton en de afgelopen vijf seizoenen de play-offs haalde om het landskampioenschap en zelfs eenmaal de finale.

Qontent

Ook in het komend seizoen zal het eerste team van de vereniging uitkomen in de Carlton Eredivisie en opnieuw onder de naam Qontent Almere en de Almeerders willen minimaal de play-offs halen.

RCS

Naast de pers zijn vanzelfsprekend ook de leden welkom om kennis te maken met het team Qontent Almere voor het seizoen 2015/2016. Wellicht een heel leuk moment voor onze jeugdspelers om de toppers van Qontent Almere te ontmoeten en hun persoonlijk te vragen of ze voor het kampioenschap gaan in het nieuwe seizoen!

Reageer op dit bericht (“Persmoment Qontent Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)