Badminton Vereniging Almere

Sponsor nu voor slechts € 149,-- per seizoen een jeugdteam!

De ouders van onze jeugdteams hebben enige weken terug via de mail bericht ontvangen over de sponsormogelijkheden van één van de jeugdteams. We zijn verheugd dat we daar inmiddels al twee positieve reacties op hebben ontvangen. Zo hebben de ouders van Mijntje Holstege onmiddellijk gereageerd en zal het bedrijf 'Ontwikkel je nu, training en coaching' een team voor zijn rekening nemen. En ook RCS Dienstverlening heeft aangegeven graag een jeugdteam te willen sponsoren. Dat is een heel mooi begin van deze sponsoractie, maar we hebben nog 17 teams te gaan, dat moeten we niet vergeten.

Om geen kans onbenut te laten, want niet geschoten is altijd mis, plaatsen we de tekst van de mail aan de ouders hieronder. U hoeft natuurlijk geen ouder te zijn om een jeugdteam te sponsoren. Als u het een leuk idee vindt en vanuit uw maatschappelijke betrokkenheid met onze vereniging iets wilt doen, laat het ons, Edwin Gijsen of Henk Staats, dan weten.

RCS

Almere, 22 mei 2015

Ook in het komend seizoen 2015/2016 neemt onze vereniging met 19 teams deel aan de jeugdcompetitie van de regio Noord Holland. Dat is een zeer groot aantal en nu zijn we op zoek naar sponsors voor onze jeugdteams.

Voor € 149,-- per seizoen sponsort u al een jeugdteam en dat houdt het volgende in:

De kosten voor de aanschaf en bedrukking van de verenigingsshirtjes van het gesponsorde team komen voor uw rekening en de clubshirts met bedrukking worden geleverd via BeeS.

Als u geen bedrijf heeft, maar het als ouders of grootouders toch leuk vindt om één van onze jeugdteams te sponsoren, dan kan dat natuurlijk ook. Heeft u interesse in een andere vorm van sponsoring van onze vereniging, dan sturen wij u graag onze uitgebreide sponsorbrochure.

Voor nadere informatie, neem contact op met Henk Staats, telefoon 06-23302922 of henk.staats@bvalmere.nl En om een indruk te krijgen van onze vereniging kijk op onze website www.bvalmere.nl

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur,

Edwin Gijsen, voorzitter van de jeugdcommissie

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 09-06-2015 om 17:35 uur

  Ook de Porsche Garage Almere sponsort een team!

 2. Henk Staats op 31-07-2015 om 09:09 uur

  Ook Chrystal Networks sponsort een jeugdteam. Zie http://www.crystal-networks.com/

 3. Henk Staats op 17-08-2015 om 16:06 uur

  Beveiligingsbedrijf B-Sec neemt ook een jeugdteam voor zijn rekening!

 4. Henk Staats op 20-08-2015 om 09:17 uur

  Het bedrijf van oud-team 1 speler Joeri Kraaijestein, <http://beround.nl/> neemt ook een jeugdteam voor zijn rekening! Dat is toch wel heel leuk.

Reageer op dit bericht (“Sponsor nu voor slechts € 149,-- per seizoen een jeugdteam! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)