Badminton Vereniging Almere

VICTOR Zomerweek dag drie door de ogen van Lianne

Hallo ik ben Lianne, ben 11 jaar en doe mee met de zomerweek. Ik vind het zwaar en leuk. Ik zit op de badminton school, ik vind het daar leuk maar het is minder zwaar dan dit. Ik zit bij ALMERE en het is een top club. Kom er maar bij het is geweldig in het begin is het spannend daar na heb je lol weet ik zeker.

Als warming-up deden we trefbal, maar andere trefbal. Als je af bent moest je bij de banken gaan staan. Er waren 4 ballen een groene een witte en een blauwe en een gele . De hulp trainers deden ook mee (Joost, Ruben en Ytze). Bij dit filmpje zie je mij, ik ren langs. Je herkent mij aan mijn staart en geel T-shirt en blauwe met witte schoenen.

Als korsta biletie (ze bedoelt “core stability”) bij de banken kan je mij zien bij de rechter bank. Ik sta achter een meisje dat roze gekleed is (Celine). Het waren verschillende onderdelen. Bij sommige denk je dat je het niet haalt, bijvoorbeeld toen je over de bank heen moest springen ik had de zenuwen, ik dacht dat ik dat niet haal, maar ik haal het wel. Het waren best wel makkelijke oefeningen. Je moest met een been maar dat was lastig ik viel bijna je ziet mij wel. Je moest met je been bewegen als een aap het was heel leuk, ik vond het ook makkelijk. Alleen ik moest wachten op de mensen die voor mij stonden. Met twee banken en dan die oefening was moeilijk allebei de oefeningen. Er overheen springen maar ook de aap oefening. Toen had je opeens 4 rijen banken en daar moest je overheen springen. Je moest over de banken kruipen, ik wilde wel maar ik had spierpijn.

Toen gingen we niet in slaan maar op muziek dansen, nou eigenlijk was het meer badmintonnen op de maat.

Er waren ook mensen met een blessure, nou die hadden het niet makkelijk. Nou ik had liever de banken en jij?

Ook gingen we rouleren. De oefening was kort kort kros omhoog drop en zo door. Je mocht eerst zelf kiezen. Ik sta in de hoek bij dat roze meisje dat is Celine en ik speel tegen Anke en Andrea later gingen ze het uitbreiden dan mocht je ook recht door lop. Daarna nog en keer je mocht ook recht door maar ook cros drop.

We deden ook nog een sponsenloop. Ook flessen voetbal ook een spel dan moet je de bal gooien en je fles raken ( niet je eigen en ook niet van je buurman of vrouw) en je moet eerst de bal pakken en dan pas je fles recht op zetten. En wie het minst heeft binnen de tijd moet alle flessen over zich heem krijgen. Eerst was het Sofie daarna Anke ( het zijn zussen) dus het zat in de familie.

Toen deden we dubbelen ik ging met Dina. Toen de cooling down. Weer rekken en streken en vandaag had de shuttle Fay.
Mijntje en Dina moesten vegen. Toen ging ik douchen ik kan 1 min onder de koude douche staan. Elody kan het ook. Dit was dag drie. Ik vond het prachtig.

Lianne van Os

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Floor op 13-08-2015 om 20:24 uur

    Wat boffen de kids dat ze op deze leuke manier, het seizoen kunnen starten. Ziet er leuk en inspannend uit. Dank aan alle begeleiders!

  2. marlies op 14-08-2015 om 22:32 uur

    Leuk verslag Lianne. Goed geschreven!

Reageer op dit bericht (“VICTOR Zomerweek dag drie door de ogen van Lianne ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)