Badminton Vereniging Almere

Vierde dag VICTOR Zomerweek 2015

Vandaag alweer de vierde dag van de VICTOR Zomerweek 2015 achter de rug. Een dag vol fun. De kids gaan steeds leuker met elkaar om en het lijkt wel een hechte groep te worden. Heel leuk om te zien!

De donderdag stond in het teken van herstellen. De kids hadden er al drie zware dagen erop zitten. Een mooi moment voor wat technieken.

We begonnen de dag met de warming-up onder leiding van Ytze (zoals elke dag) en een spel. Dit keer was dat een variant van korfbal. De kinderen moesten binnen hun team overgooien om zo bij de korf van de tegenstander te komen en de bal er proberen in te gooien. De verliezer moest met het gehele team een opdracht doen.

Daarna was het kort tijd voor een tussendoortje, omdat we de lunch wat naar voren hadden geschoven vanwege het middagprogramma. Nadat deze verorberd was werd er tijd besteed aan wat technieken. Zo hebben we de forehand netdrop, de forehand cross lob en de forehand cross netdrop behandeld. Voor veel spelers was het nieuw hoe deze slagen geslagen moeten worden. Dat heeft ons doen besluiten om dit ook in de middag nog terug te laten komen.

De lunch werd vandaag verzorgd door Jane, de moeder van Fay. Spaghetti Bolognaise. De kids vonden het om te spullen! Jane, ook jij erg bedankt. En ook Frank en Greco voor het helpen klaar zetten van de lunch en het opruimen ervan.

Na de lunch was het tijd voor een klein beetje fysiek. De kids gingen hardlopen met Joost, Gijs, Leon, Jasper en Ruben. Wat oefeningen onderweg bracht ze naar het strandje bij Filmwijk.

Daar hadden wij intussen alle tassen heen gebracht en een klein circuitje klaar gezet. We begonnen met synchroon hoeken lopen in het zand en daarna werden ze getest op hun duizeligheid. Wat rondjes draaien om een pion en een stukje rennen leverde leuke beelden op.

Uiteraard was het daarna zwemtijd. De kids waren vrij snel in het water. Sommigen moesten een handje geholpen worden (zoals Joost), maar de meesten lagen er al snel vrijwillig in. Er werd na een half uur een ijsje uitgedeeld en voor het terug lopen kregen de kids nog een stukje fruit.

Eenmaal aangekomen in de hal ontstond er een waar douche-festijn. Er werd wat gegild door een paar meiden, omdat ze door Suus en Cheryl onder de koude douche werden gezet (Dominique en Dina). Hierna waren de kids aardig gesloopt van de hele dag en was er nog een beetje tijd om de geleerde technieken van de ochtend nog te oefenen.

Na een potje 'tegen de trainer' werd weer afgesloten met de shuttle van de dag, die werd gewonnen door Tristan vandaag.

Morgen breekt de laatste dag van de Zomerweek alweer aan....

Trainers Ruben, Cheryl, Ytze, Joost, Leon, Jasper, Bas en Gijs, bedankt weer! En ook Maren voor de ondersteunende diensten.

Suus

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Manon Meijer op 14-08-2015 om 09:56 uur

    Fantastisch! Wat hebben de kinderen een leuke zomerweek.
    Voor ons, ouders, zijn de dagelijkse verslagen met filmpjes ook geweldig. Laatste dag vandaag. Veel plezier allemaal!

  2. Roy Cornet op 14-08-2015 om 23:18 uur

    Ik heb vanaf dag 1 de meeste beelden gevolgd van deze zware week voor de kids die allemaal hun uiterste best hadden gedaan , ik vond het geweldig , en daarvoor ook mijn complimentjes voor al de trainers , " toppie " ! Ook mijn waardering voor de "hulptroepen" die de consumptie etc.hadden verzorgd , wat een team !
    Nogmaals Geweldig BVA !!

Reageer op dit bericht (“Vierde dag VICTOR Zomerweek 2015 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)