Badminton Vereniging Almere

Woensdagochtendbadminton weer vanaf 19 augustus 2015

Het woensdagochtend badmintonnen was ook het afgelopen seizoen 2014/2015 weer een groot succes. De opkomst schommelt zo rond de 45 personen met uitschieters van zelfs boven de 50 deelnemers. Vanaf komende woensdag 19 augustus 2015 begint het nieuwe seizoen voor het BadmintonOverdag en kunnen de liefhebbers weer terecht van 09.00 tot 12.00 uur in Sportcomplex RCS aan de Bongerdstraat 6 in de Almeerse Parkwijk.

Ten opzichte van voorgaande jaren is er een drietal aanpassingen. Zo zal niet langer de zogenoemde zijingang mogen worden gebruikt en zullen de deelnemers in het kader van de veiligheid gewoon via de hoofdingang naar binnen komen. Tevens is de bijdrage voor de niet-leden verhoogd van € 4,-- naar € 5,--. Al sinds de invoering van de euro in 2002 was de bijdrage ongewijzigd. Ook wordt aan de niet-leden verzocht om vooraf te betalen en niet achteraf.

Het vertrouwde gezicht van Inge van Groenigen op de woensdagochtend moeten we missen, want na vele jaren heeft ze besloten om er mee te stoppen. Als gastvrouw voor het badmintonnen overdag treedt nu op Lydia van Cittert en we wensen haar heel veel succes.

Zoals u weet is het badmintonnen op de woensdagochtend voor de leden volkomen gratis. De niet-leden betalen een bijdrage van € 5,-- per keer en kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de sauna!

Het succes van het woensdagochtendbadminton komt wellicht voort uit het feit dat er iedere woensdagochtend sprake is van een gemêleerd gezelschap, zowel qua spelniveau als leeftijd. En wat de leeftijd betreft, u bent nooit te oud om te badmintonnen en dat blijkt uit het feit dat er ook zestigers en zeventigers nog met veel enthousiasme badmintonnen!

We vinden op de woensdagochtend ook veel oud-wedstrijdspelers die graag onderling partijen spelen, maar er is een nog veel grotere groep deelnemers die in twee groepen van 9.15 tot 10.00 uur en van 10.00 tot 10.45 uur worden getraind en daarna onderling partijen gaan spelen. Kortom, vrijheid blijheid op de woensdagochtend, alles mag, niets hoeft!

Het vermelden waard is voorts het feit dat zeker een tiental woensdagochtendspelers van ver buiten de stadsgrenzen van Almere komt en de weg naar Sportcomplex RCS hebben gevonden!

Als u het deze zomer al zo leuk vond om te badmintonnen op het strand of op de camping, is het badmintonnen overdag een uitgelezen gelegenheid om sportief bezig te zijn. Bovendien erg gezellig en altijd handig om op een plezierige manier de nodige calorieën te verbruiken.

In de kantine kunt u onder het genot van een kopje thee of koffie nog eens napraten over uw speltechnische vorderingen of het partijtje dat u zojuist hebt gespeeld.

En onthoud één ding,

Je stopt niet met spelen omdat je oud wordt. Je wordt oud omdat je stopt met spelen!

Voor een ieder die mij de afgelopen weken heeft gebeld met de vraag `wanneer beginnen we weer´, we beginnen dus weer op woensdag 19 augustus 2015.

Informatie over het BadmintonOverdag, Henk Staats 06-23302922

Geen bestandsnaam opgegeven

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. jos wu op 08-08-2015 om 15:09 uur

    We mogen weeeeeer. Lang naar uitgekeken. Ik heb mijn racket en badmintonschoenen schoenen alvast klaargezet....
    Komen jullie ook weer allemaal?????

Reageer op dit bericht (“Woensdagochtendbadminton weer vanaf 19 augustus 2015 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)