Badminton Vereniging Almere

Adidas Almere-2 in Sporthal Raggers tegen Van Zundert Velo-2

Zondagmiddag 27 september 2015 speelt Adidas Almere-2 thuis in Sporthal Raggers tegen het Wateringse Van Zundert Velo-2. Adidas Almere-2 heeft 15 punten uit drie wedstrijden en staat daarmede op een vierde plaats, drie punten achter de koploper de Hoornse. Van Zundert Velo-2 staat met 9 punten eveneens uit drie wedstrijden op een achtste plaats.

Adidas

Adidas Almere-2 zal er alles aan doen om in de buurt van de koploper te blijven en zal alles uit de kast halen. U bent van harte welkom om de wedstrijd te bezoeken. De toegang is gratis en het parkeren overigens ook.

Raggers

Reageer op dit bericht (“Adidas Almere-2 in Sporthal Raggers tegen Van Zundert Velo-2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)