Badminton Vereniging Almere

Adidas Almere-2 uit geslagen positie terug

Op zaterdagavond 12 september 2015 keek Adidas Almere-2 in Sporthal Raggers na vier partijen tegen Amersfoort-3 tegen een 0-4 achterstand aan. Er was duidelijk sprake van een moeizaam begin van de zijde van de Almeerders en dan drukken we ons nog voorzichtig uit.

Maar na regen komt zonneschijn, want de eerstvolgende vier partijen gingen allemaal naar Adidas Almere-2 en daarmede verscheen er alsnog een 4-4 op het scorebord en waren de 35 toeschouwers alsnog tevreden.

Adidas Almere-2 heeft nu 11 punten uit twee wedstrijden.

Van Soerland Sport

Reageer op dit bericht (“Adidas Almere-2 uit geslagen positie terug ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)