Badminton Vereniging Almere

Adidas Almere-3 thuis tegen Van Zundert Velo-3

Adidas Alemere-3, koploper in de eerste divisie afdeling 1, speelt komende zondag 20 september 2015 thuis in Sporthal Raggers tegen Van Zundert Velo uit Wateringen. Adidas Almere-3 heeft 15 punten uit twee wedstrijden en Van Zundert Velo-3 heeft er slechts vijf.

Maar dat zegt hoegenaamd niets over de kansen van de Almeerders tegen Van Zundert Velo-3. Adidas Almere-3 zal het zonder de eeuwig jonge Georgy van Soerland moeten doen, en dat scheelt een slok op een borrel, want die neemt deel aan het WK voor veteranen in Zweden. Zou ze zo maar eens een goede kans kunnen maken voor een podiumplaats. Maar trainer-coach Emmy Vlaar zal wel een oplossing achter de hand hebben om het ontbreken van Georgy op te vangen.

Adidas

Reageer op dit bericht (“Adidas Almere-3 thuis tegen Van Zundert Velo-3 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)