Badminton Vereniging Almere

Afscheidswedstrijd Eric Pang tegen badmintonlegende Taufik Hidayat

Eric Pang is gestopt met internationaal badminton. Badminton Nederland zal tijdens de Yonex Dutch Open 2015 op een mooie wijze afscheid nemen van de zevenvoudig Nederlands kampioen en kwartfinalist op het WK in 2014.

Tevens was hij in 2012 de tweede Nederlander ooit die Yonex Dutch Open op zijn naam schreef. Hij reikte in 2009 tot plaats 22 op de wereldranglijst. Dit seizoen komt hij uit in de Carlton Eredivisie voor Qontent Almere.

Taufik Hidayat

Taufik Hidayat is de oud-olympisch (2004 Athene) en oud-wereldkampioen (2005 Anaheim) en meervoudig Aziatisch kampioen uit Indonesië. Daarnaast is hij meervoudig medaillewinnaar met het Indonesische team op zowel de Aziatische als de wereldkampioenschappen. In november 2012 heeft hij in Jakarta een trainingscentrum, genaamd Taufik Hidayat Arena, geopend.

Programma vrijdag 9 oktober 2015

Zie verder http://badmintonline.nl/nieuws/2015/09/afscheidswedstrijd-eric-pang-tegen-badmintonlegende-taufik-hidayat-tijdens-yonex-dutch-open-2015

Reageer op dit bericht (“Afscheidswedstrijd Eric Pang tegen badmintonlegende Taufik Hidayat ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)