Badminton Vereniging Almere

De kop is eraf voor Adidas Almere-3

Afgelopen weekend is de competitie van start gegaan voor de eerste divisie. Onze eerste wedstrijd was een thuiswedstrijd in Sporthal Raggers tegen het eerste team van Amor.

De heren Dennis en Sebastiaan gingen goed van start en wonnen de dubbel in twee games van Remko en Brent.

Helaas was Deborah dit weekend verhinderd en viel Judith voor haar in en dat pakte goed uit. Judith en Georgy wonnen hun dubbel in twee games van Marjolein en Meike.

De benjamin van ons team mocht als eerste heer van start en liet zien dat zijn komst een aanwinst is voor Almere. Sebastiaan won deze wedstrijd netjes van Brent in twee games.

Ook Dennis en Georgy wonnen hun singels in twee games van respectievelijk Remko en Meike.

Ondanks dat wij het enige team waren dat thuis speelde, was er toch aardig wat publiek aanwezig en dat maakte de sfeer een stuk gezelliger. Ook erg fijn dat wij op die manier over lijnrechters konden beschikken.

Judith ging als laatste singel de baan op en maakte er een spannende wedstrijd van. Zij won de eerste game vrij gemakkelijk, maar verloor onverwacht de 2e game. Gelukkig bleef Judith rustig en herstelde zich in de laatste game en wist de wedstrijd naar zich toe te trekken.

We stonden nu 6-0 voor. De mixen konden beginnen.

Judith en Dennis gingen op de ene baan van start en Sebastiaan en Georgy op de ander. Dennis en Judith troffen aan de andere kant van het net Brent en Marjolein. De eerste game was nog spannend en werd door Almere met 21-18 gewonnen. De 2e game werd een 21-13 overwinning voor Judith en Dennis.

Sebastiaan en Georgy hadden het wat lastiger tegen Meike en Remko. Zij verloren dan ook in twee games.

Einduitslag een mooie 7-1 overwinning.

Bij deze bedanken wij onze invalster Judith, het publiek, de lijnrechters en de multi-inzetbare bardienst. Danny en Ingrid waren zowel achter de bar als naast de baan te vinden als fotograaf en lijnrechter!

Van Soerland Sport

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Ingrid van der Putten op 07-09-2015 om 17:28 uur

    Dank je wel, Georgy, voor de vermelding! En graag gedaan hoor :-) Waren leuke partijen om te zien.

  2. Ingrid van der Putten op 07-09-2015 om 17:39 uur

    En natuurlijk ook de ondersteuning van Edwin Gijsen in de keuken die voor jullie de heerlijke party schotel heeft verzorgd!

  3. Georgy op 08-09-2015 om 18:08 uur

    Oh sorry Edwin! Die smaakte goed, bedankt!

Reageer op dit bericht (“De kop is eraf voor Adidas Almere-3 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)