Badminton Vereniging Almere

Fotografen gezocht

Danny van der Putten en Edwin Gijsen zijn al jaren, tot onze volle tevredenheid, onze huisfotografen. Zo zijn beide heren ook actief bij de thuiswedstrijden van Qontent Almere. Alleen zowel Danny als Edwin spelen zelf ook competitie en nog bovendien in hetzelfde team, te weten team 13. Het kan dus voorkomen dat team 13 gelijktijdig speelt met Qontent Almere en dan zijn we fotograafloos.

Wij willen derhalve de poule aan fotografen uitbreiden en de vraag aan onze leden is dan ook, wie wil er deel uitmaken van de fotografenpoule. In de regel speelt Qontent Almere thuis op de zaterdagavond van 19.00 tot 22.00 uur. De fotografenpoule heeft totaal zes tot zeven wedstrijden op de gevoelige plaat vast te leggen.

Meldt u aan bij de manager van Qontent Almere Cynthia Soselisa, e-mail soselisa@planet.nl

Reageer op dit bericht (“Fotografen gezocht ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)