Badminton Vereniging Almere

Qontent Almere tegen de Roosterse BC

Zondagmiddag 13 september 2015 wordt de eerste competitieronde gespeeld in de Carlton Eredivisie. Alle teams treden gelijktijdig in het strijdperk om 13.00 uur in Sportcomplex Koning Willem-Alexander in Hoofddorp en dat is uniek in de historie van de eredivisie.

Qontent Almere treft het Limburgse Roosterse BC en dat is direct een tegenstander van formaat. Als we de statistieken bekijken van het voorgaande seizoen dan won Qontent Almere het vorig seizoen tweemaal van de Limburgers, zowel uit als thuis met 5-3.
Een pittige tegenstander dus die zich dit seizoen nog versterkt heeft met de van Victoria overgekomen Meta Knuth en Ann Knaepen, een Belgische international.

Dit bestand bestaat niet

Ook Qontent Almere heeft zich versterkt met Eric Pang, en dat betekent dat trainer-coach Erik Staats naast Eric Pang kan beschikken over de volgende heren, te weten Stephan Branderhorst, Dave Khodabux en Justin Teeuwen. Bij de dames treffen we evenals voorgaande jaren Tamara van der Hoeven, Cheryl Seinen en Manon Sibbald. De dames worden gecompleteerd met Gita Djajawasito die de vaste waarde Yvonne Sie vervangt die met badmintonnen is gestopt.
Het is moeilijk te voorspellen hoe de wedstrijd komende zondag zal verlopen, maar het zou zo maar heel spannend kunnen worden.

De andere wedstrijden die gespeeld worden zijn

BC Duinwijck - BC Smashing
BV Slotermeer - Van Zundert Velo
BV Van Zijderveld - BC DKC
FZ Forza Amersfoort - BC Victoria

Kortom het kan een echt badmintonfestijn worden op de 13de september 2015 in Hoofddorp.

De spelers van Qontent Almere kunnen uw support meer dan gebruiken in Hoofddorp en zij roepen u op om het team in deze eerste wedstrijd van het seizoen toch vooral te komen aanmoedigen.

Raggers
Qontent

Reageer op dit bericht (“Qontent Almere tegen de Roosterse BC ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)