Badminton Vereniging Almere

Samenwerkingsovereenkomst met Raggers

Met trots mogen wij u mededelen dat Sporthal Raggers de nieuwe naam zal zijn van ons sportcomplex. Op 4 september 2015 ondertekenden Chantal van Amerongen namens Raggers en Henk van Hulst, penningmeester van de eigenaarstichting de samenwerkingsovereenkomst!

Raggers

Henk van Hulst met Chantal van Amerongen. Foto Henk Smit

Schoonmaakonderneming G. Raggers & Zn bv is ruim 80 jaar het familiebedrijf met het speciale Raggersgevoel.
Vanuit het hoofdkantoor in Uithoorn en de vestigingen op Schiphol en in Almere zijn ze met een team van 350 medewerkers actief met vele (specialistische) schoonmaakdiensten.

Om de klant nog beter van dienst te zijn gaat Raggers een flinke stap verder door constant dat stukje extra te leveren. Daarmee wil Raggers ook aan de niet uitgesproken verwachtingen en behoefte voldoen.

Ze leveren Service Convenience, net dat stukje extra! De letterlijke Nederlandse vertaling, ‘gemak’, dekt wat Raggers betreft de lading niet geheel. Zo wordt het Nederlandse woord ‘gemak’ al snel geassocieerd met ‘gemakkelijk’ en ‘eenvoudig’, terwijl ‘convenience’ eerder associaties oproept met comfort, service, gastvrijheid en betrouwbaarheid.

Elke professionele schoonmaakonderneming zal minimaal de basisvaardigheden moeten beheersen. Hierbij kan men denken aan het leveren van kwaliteit, het houden aan gemaakte afspraken of het hygiënische werken. Het is lastig je hierin te onderscheiden aangezien dit veelal door iedere speler goed wordt ingevuld.

Hier tegenover staan de vaardigheden waarin Raggers probeert constant beter te scoren dan de concurrentie, onze kernvaardigheden. De kernvaardigheden die bij ons vallen onder deze service convenience vallen zijn onder andere

Wilt u een kijkje nemen binnen het bedrijf kijkt u dan op hun website, www.raggers.nl of bekijk de bedrijfsfilm, http://www.business-class.nl/nl/uitzendingen/video/q/onderwerp/schoonmaakbedrijf_raggers_/id/1220

Of neemt u contact op met Chantal van Amerongen 0297-563070.

Met ingang van 1 oktober 2015 zal Raggers ook de schoonmaak van Sporthal Raggers voor zijn rekening, inclusief keuken en kantine.

Raggers

Reageer op dit bericht (“Samenwerkingsovereenkomst met Raggers ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)