Badminton Vereniging Almere

Teambuildingsdag jeugd 2015

Voordat dat de competitie weer begint organiseren voor de derde keer de teambuildingsdag voor de jeugd. Deze dag is voor de jeugdspelers die competitie spelen komend seizoen.

De ochtend zelf zal een mix zijn van activiteiten in en rond de hal, gericht op een stukje fysiek en een stukje teambuilding. Tussen de middag lunchen we in de kantine. Neem een lunchpakketje en eventueel wat drinken mee. De kantine is natuurlijk ook open.

In de middag spelen we een oefenwedstrijd tegen een ander BVA team. We verwachten je op zondag 6 september vanaf 09:30 uur bij de BVA hal (sportcomplex RCS). Neem kleding mee die vies mag worden en zorg voor zowel zaal- als buitenschoenen.

Samen met en tegen de overige teams wordt het vast een bijzonder leuke dag. We verwachten klaar te zijn met deze dag ergens tussen vier en vijf uur ‘s middags. Als één of beide van je ouders/verzorgers ons wil helpen bij de activiteiten, geef het dan graag door aan iemand van de jeugdcommissie.

• Heb je nog vragen? Dan kun je altijd terecht in de zaal bij de leden van de jeugdcommissie:
Edwin Gijsen, Erik Daalhof, Eddy Odijk, Rick Blok

Kan je er niet bij zijn geef dit door aan eddy.odijk@bvalmere.nl !
Graag tot ziens op zondag 6 september!

Reageer op dit bericht (“Teambuildingsdag jeugd 2015 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)