Badminton Vereniging Almere

Wie helpt er een handje mee met opbouwen

Als Qontent Almere thuis speelt wordt er door een aantal mensen binnen recordtijd onze badmintonarena opgebouwd zodat gemiddeld 150 toeschouwers comfortabel naar de verrichtingen van onze toppers kunnen kijken.

We willen de opbouwploeg graag met twee tot drie vrijwilligers uitbreiden en onze vraag is, wie helpt er een handje mee op de zaterdagavond van 17.00 tot 18.00 uur? Het gaat totaal om zes tot zeven thuiswedstrijden.

Neem even contact op met onze manager van Qontent Almere, Cynthia Soselisa, e-mail soselisa@planet.nl

Reageer op dit bericht (“Wie helpt er een handje mee met opbouwen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)