Badminton Vereniging Almere

Adidas Almere-2 wint tweemaal

In het weekend van 3 en 4 oktober 2015 heeft Adidas Almere-2 twee overwinningen geboekt en dat betekent dat de Almeerders zijn opgerukt naar de tweede plaats met 31 punten uit zes wedstrijden, slechts één punt achterstand op koploper Roosterse-2.

Van Soerland Sport

Op zaterdag werd er thuis gewonnen in Sporthal Raggers van BCH-1 met de mooie cijfers 7-1. Zondag werd er ook gewonnen van de Hoornse-1 met 3-5 en dat is toch een mooi resultaat want Adidas Almere-2 moet het doen zonder Dion Keulen die zeer ernstig geblesseerd is geraakt en voorlopig niet meer in actie kan komen.

Raggers

Zondag 18 oktober 2015 om 13.00 uur speelt Adidas Almere-2 thuis in Sporthal Raggers tegen het Haarlemse Duinwijck.

Reageer op dit bericht (“Adidas Almere-2 wint tweemaal ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)