Badminton Vereniging Almere

Adidas Almere-2 wint uit van Van Zundert Velo-2

Afgelopen zaterdag 24 oktober 2015 heeft Adidas Almere-2 uit in Wateringen een mooie 3-5 overwinning geboekt op Van Zundert Velo-2. Door dit resultaat gaat Adidas Almere-2 alleen aan kop in de eerste divisie afdeling 2 met 43 punten uit acht wedstrijden.

Van Soerland Sport

Roosterse-2 staat tweede met 38 punten uit zeven wedstrijden en heeft dus één wedstrijd minder gespeeld. De stand op de ranglijst is dus vertekend, zeker als we bedenken dat de tegenstander van Roosterse-2 in speelronde acht de nummer laatst Mariken-1 is.

Reageer op dit bericht (“Adidas Almere-2 wint uit van Van Zundert Velo-2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)