Badminton Vereniging Almere

Almere Niezing-19 donderdagavond in en uit tegen Amsterdam-8

Almere Niezing-19 is in de winning mood, want tot nu toe hebben de Almeerders drie wedstrijden achter elkaar gewonnen. Soms net aan, maar toch de winst gepakt en Almere Niezing-19 staat met 16 punten uit drie wedstrijden op een keurige tweede plek in de vierde klasse afdeling 4.

Arjen Niezing

Amsterdam-8 staat derde met 12 punten uit drie wedstrijden. Een belangrijke wedstrijd derhalve voor Almere Niezing-19 donderdag 15 oktober 2015 om 19.30 uur in de Amsterdamse Pijp, want de 'oldies' zullen toch in het spoor willen blijven van koploper Matchpoint 6.

Vrijdagochtend weten we meer.

Reageer op dit bericht (“Almere Niezing-19 donderdagavond in en uit tegen Amsterdam-8 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)