Badminton Vereniging Almere

Eric Pang nog wel nationaal te bewonderen!

Tijdens de Dutch Open 2015 heeft Eric Pang afscheid genomen van het internationale badminton. BNL had voor Eric Pang een heuse afscheidswedstrijd georganiseerd tegen badmintonlegende Taufik Hidayat. Het werd geen singlepartij, maar een mannendubbel met aan de ene kant van het net Eric Pang met Koen Ridder en aan de andere kant Taufik Hidayat en onze eigen Justin Teeuwen.

De heren maakten er een show van en zo moet dat ook. Eric Pang verdient een waardig afscheid en dat heeft hij ook gekregen.

Nationaal blijft Eric Pang nog wel degelijk in actie komen, want zoals u weet speelt Pang in het eredivisieteam van onze vereniging, Qontent Almere. Zo zal Eric Pang op korte termijn in Sporthal Raggers te bewonderen zijn op de volgende data

U bent allen van harte welkom in Sporthal Raggers om Eric Pang de komende te aanschouwen.

Van Soerland Sport
Qontent

Reageer op dit bericht (“Eric Pang nog wel nationaal te bewonderen! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)