Badminton Vereniging Almere

Niezing Almere-19 tegen Ouderkerk-2

Zaterdagavond 31 oktober 2015 speelt Niezing Almere-19 in Sporthal Raggers tegen Ouderkerk-2. Deze wedstrijd vindt dus gelijktijdig plaats met de topper van Qontent Almere tegen BC Duinwijck. Valt er dus even pauze bij de grote jongens, dan kunt u altijd een kijkje nemen bij Niezing Almere-19.

Arjen Niezing

Niezing Almere-19 staat er overigens redelijk tot goed voor met 20 punten uit vier wedstrijden en dat is goed voor een derde plaats. Ouderkerk-2 staat er minder florissant voor met 4 punten uit vier wedstrijden en zij fungeren dan ook als rode lantaarndrager van de vierde klasse afdeling 4.

De achterstand van Almere Niezing-19 op de koploper Matchpoint bedraagt vier punten en de Almeerders hebben nog alle kans om Matchpoint te achterhalen.

Raggers

Reageer op dit bericht (“Niezing Almere-19 tegen Ouderkerk-2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)