Badminton Vereniging Almere

Niezing Almere-19 tegen 't Gooi-4

Niezing Almere-19 speelt vrijdagavond 2 oktober 2015 om 19.30 uur een uitwedstrijd tegen 't Gooi in Sporthal De Meent in Hilversum. De jongere ouderen of zoals u wilt oudere jongeren zijn net terug van een trainingskamp in warmere oorden en zijn weer helemaal opgeladen om er tegen 't Gooi tegenaan te gaan.

Niezing Almere-19 staat op een derde plek in de vierde klasse afdeling 4 met 11 punten uit twee wedstrijden. Koploper is Matchpoint-6 uit Zaanstad met 18 punten uit drie wedstrijden. Tweede staat De Wijker-1 met 12 punten uit drie wedstrijden. De Almeerders staan er dus relatief goed voor. De directe tegenstander 't Gooi heeft 7 punten uit twee wedstrijden en staat zesde.

Binnen enkele uren na de wedstrijd zal er ongetwijfeld een verslag beschikbaar zijn van Niezing Almere-19

Arjen Niezing

Reageer op dit bericht (“Niezing Almere-19 tegen 't Gooi-4 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)