Badminton Vereniging Almere

Ontwikkel je nu J5 ontwikkelt zich goed

Voor het eerst onder 19 en voor het eerst gesponsord! Hoe vergaat de J5 dat?

Voor het eerst spelen Andrew, Dominique, Joost en Mijntje in de competitie onder 19 jaar. Met een gemiddelde leeftijd van 12,5 toch een hele uitdaging, tegen al die lange en grote kinderen van de andere clubs. In de eerste wedstrijd leverde dat echter geen problemen op en werd het 8-0 tegen HHW'69, wauw! Vervolgens tegen Duinwijk J1 en de Flinters was het heel hard werken. In Haarlem werd verloren met 6-2 maar het waren hele spannende wedstrijden.

Ontwikkel Je Nu

Thuis tegen de flinters werd een 4-0 achterstand uiteindelijk een 5-3 verlies. Vervolgens thuis tegen Vennewater moest iedereen weer keihard aan de bak en na 4 vier setters won Almere met 7-1. Nu wachten nog Almere J2 en Duinwijk J4. J5 staat mooi boven aan (al is het iets wat vertekent door het aantal gespeelde wedstrijden). Ga zo door!!

Reageer op dit bericht (“Ontwikkel je nu J5 ontwikkelt zich goed ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)