Badminton Vereniging Almere

Qontent Almere tegen BV Slotermeer

Komende zaterdagavond 24 oktober 2015 speelt Qontent Almere om 19.00 uur in Sporthal Raggers tegen het Amsterdamse Slotermeer. Qontent Almere staat bovenaan in poule B van de Carlton Eredivisie met 33 punten uit vijf wedstrijden. BV Slotermeer heeft 9 punten uit vier wedstrijden.

Qontent

Toch zal het bepaald geen walk-over worden voor de Almeerders, want de Amsterdammers kunnen een beroep doen op een Indonesische topspeelster en een Zweeds-Maleisische dubbelspeler of zoals u wilt Maleisische Zweed. De Almeerders moeten er dus fors tegenaan om hun voorsprong op Duinwijck te behouden, dat tweede staat in poule B met 27 punten.

Verder staan de volgende wedstrijden op het programma

BC Victoria - Van Zundert Velo
BC Duinwijck - FZ Forza Amersfoort
Van Zijderveld - BC Smashing
Roosterse BC - BC DKC

Zonder meer weer een boeiende speelronde, waarbij de wedstrijd Duinwijck tegen Amersfoort wellicht het meest in het oog springt. Maar ook de wedstrijd tussen de staartclubs Van Zijderveld tegen Smashing zal spannend genoeg zijn. En van Roosterse mag verwacht worden dat zij tot het uiterste zullen gaan om hun derde plek in poule B te verstevigen. Van Zundert Velo heeft op papier een relatief eenvoudige klus te klaren in Hoensbroek, maar let wel, op papier.

Al met al alle reden voor de badmintonliefhebbers om één van de wedstrijden te bezoeken, waarbij we in de regio Amsterdam Almere, vanzelfsprekend de wedstrijd Qontent Almere tegen BV Slotermeer aanbevelen. Altijd veel publiek, prima sfeer, gezellig in de kantine en bovendien gratis parkeren.

Van Soerland Sport
Qontent

Reageer op dit bericht (“Qontent Almere tegen BV Slotermeer ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)