Badminton Vereniging Almere

Qontent Almere thuis tegen BC Duinwijck

Zaterdag 31 oktober 2015 speelt Qontent Almere om 19.00 uur thuis in Sporthal Raggers tegen het Haarlemse Duinwijck. Qontent Almere is de koploper in poule B van de Carlton Eredivisie met 40 punten uit zes wedstrijden. Duinwijck staat op de tweede plaats met 33 punten uit evenveel wedstrijden.

Qontent

Het zal ongetwijfeld een duel worden op het scherpst van de snede, de nummers één en twee van poule B zullen niet voor elkaar onder willen doen. Qontent Almere wil graag eerste blijven in poule B en Duinwijck zal de achterstand op Qontent Almere willen verkleinen. Dat belooft dus wat en de ware badmintonliefhebber mag deze wedstrijd niet missen.

In poule A vindt ook een duel der giganten plaats. FZ Forza Amersfoort krijgt Van Zundert Velo op bezoek en dat zijn de nummers drie en één van de poule, waarbij het zo is dat FZ Forza Amersfoort nog een wedstrijd te goed heeft.

De overige wedstrijden in speelronde zeven zijn

Roosterse - Smashing
Slotermeer - Van Zijderveld
DKC - Victoria

Zonder meer weer een interessante speelronde. Roosterse heeft op papier de grootste winstkansen tegen Smashing, Slotermeer wellicht tegen Van Zijderveld en dat geldt zeker voor DKC tegen Victoria.

De spelers en de begeleiders van Qontent Almere roepen u op om zaterdag 31 oktober 2015 om 19.00 uur naar Sporthal Raggers te komen om de Almeerders te ondersteunen! En u weet het, altijd veel publiek, prima sfeer, gezellig in de kantine en bovendien gratis parkeren.

Van Soerland Sport
Qontent

Reageer op dit bericht (“Qontent Almere thuis tegen BC Duinwijck ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)