Badminton Vereniging Almere

Seizoen 2015/2016 Recreanten Nieuwsbrief 2

Recentelijk is per e-mail deze nieuwsbrief naar alle recreanten gestuurd. Voor de zekerheid publiceren we deze ook hier op de website.

Beste Recreantleden,

Hierbij Nieuwsbrief nummer 2 met de volgende onderwerpen:

  1. Nieuwe voorzitter Recreantencommissie
  2. Bardiensten
  3. Toernooien
  4. Trainingen
  5. Bezetting Recreantencommissie
  6. Wedstrijden team 1

Nieuwe voorzitter Recreantencommissie

Per 7 september jl. heeft Edwin Karssen te kennen gegeven per direct te stoppen met zijn werkzaamheden in de Recreantencommissie. Geert Berghuis heeft aangeboden het voorzitterschap op zich te nemen. Hierbij willen wij Edwin bedanken voor al zijn inzet en werkzaamheden en Geert Berghuis verwelkomen als nieuwe voorzitter. Hier volgt introductie van Geert:

“Hallo allemaal. Dit geeft mij de gelegenheid mijzelf even kort te introduceren.
Ik woon 22 jaar in Almere.
In mijn jonge jaren heb ik veldvoetbal gespeeld maar via school ben ik verslaafd geraakt aan volleybal. Helaas heeft een vervelende schouderblessure mij genoodzaakt na 5 jaar voor wat anders te kiezen. Dat werd zaalvoetbal en dat heb ik ruim 30 jaar gedaan. Tussendoor ook nog aan karate, basketbal en handbal gedaan en fiets graag. Ooit heb ik eens een paar heuse wedstrijdjes badminton gespeeld en dat is mij altijd bijgebleven. Met zaalvoetbal ben ik 3 jaar geleden gestopt en toen lid geworden van BV Almere. Voorzichtig begonnen met een uurtje trainen (i.v.m. knieklachten)) in de week bij René Jonker. Na anderhalf jaar ook de training op vrijdagavond en sinds een jaar ook vrij spelen op de woensdagavond. Eerst op de vrijdagavond met Sandra Jansz (Sandra nog bedankt) en nu met volle tevredenheid en, niet minder belangrijk, met heel veel plezier met Cheryl Seinen en Alexander Witsel
Ik heb spijt van mijn inschrijving 3 jaar geleden. Spijt dat ik dat niet veel eerder heb gedaan want het is zo’n ontzettend leuke sport.
Verder ga ik graag kijken bij het eerste team van Almere (Qontent Almere). Voor degene die het niet weten: Almere speelt op het hoogste niveau (eredivisie) in Nederland en heeft o.a. Eric Pang (7-voudig Nederlands kampioen) in de gelederen. Kom eens kijken want het is altijd sfeervol en reuze gezellig. De toegang is gratis en daarna, voor degene die het wil, nog even gezellig napraten aan de bar. Zie voor verdere info onder Qontent Almere.
Tot zover wat ik voor nu even kwijt wil. Wil je nog iets weten dan kan je mij dat natuurlijk altijd vragen. Bellen of mailen mag ook (zie contactinfo op de site). Ik ben vrijwel elke recreantenavond aanwezig. Tot dan!
Geert Berghuis”

Bardiensten

Door het wegvallen van een aantal barvrijwilligers hebben we geen bezetting op een aantal recreantenavonden. Vooral op de woensdagavonden en wat vrijdagavonden zijn er geen bardiensten. Wil je een bardienst doen, laat dit aan een van de Recreantencommissie leden weten, of stuur een email naar rc@bvalmere.nl.

Geen bardienst = geen bar + geen sauna!

Toernooien

Hierbij alvast een overzicht van toernooien die door de Recreantencommissie worden georganiseerd:

SinterKersttoernooi Maandag 14 december 2015
Invitatie Dubbeltoernooi Zondag 1 mei 2016
Clubkampioenschappen Rond 10, 11 en 12 juni 2016
Eindejaarstoernooi Vrijdag 24 juni 2016

Buiten onze eigen toernooien worden er ook veel externe toernooien georganiseerd door andere verenigingen. Vraag gerust aan een van de Recreantencommissie leden voor meer informatie.

Trainingen

Zoals jullie weten is Sandra Jansz met ingang van dit seizoen gestopt met trainingen te geven op de vrijdagavond. Wij zijn blij dat Cheryl Seinen en Alexander Witsel bereid zijn om deze trainingen over te nemen op de vrijdagavond. Gezien de positieve reacties en opkomst is dit een heel goede keus. Op de maandagavond hebben we natuurlijk Rene Jonker voor de recreantentrainingen.

Bezetting Recrantencommissie

De huidige Recreantencommissie bestaat uit 5 leden. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe commissieleden. Heb je interesse om ook Recreantencommissielid te worden stuur een email naar rc@bvalmere.nl of benader een van de commissieleden op een recreantenavond.

Vlnr: Peter van Soest, Geert Berghuis (voorzitter), Jenny Mustamu, Erik Boers en Bert Brouwenstijn.

Wedstrijden Team 1

Het vlaggenschip van BV Almere – team 1 – draait weer op volle toeren en staat tot nu toe op nr. 1 in de poule. Wil je een thuiswedstrijd meemaken kom op de volgende data naar onze sporthal:

Voor overige informatie etc. kan je altijd terecht op onze website: www.bvalmere.nl/recreanten.

Met sportieve groet,
De Recreantencommissie

Reageer op dit bericht (“Seizoen 2015/2016 Recreanten Nieuwsbrief 2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)