Badminton Vereniging Almere

Toko Sindjaja en de Dutch Open

Van dinsdag 6 oktober tot en met zondag 11 oktober 2015 wordt in de Topsporthal in Almere de Dutch Open 2015 gehouden. Aan de Dutch Open doen tal van nationale en internationale spelers mee, dus de ware badmintonliefhebber mag het niet missen.

Dat geldt niet alleen voor de liefhebbers van de badmintonsport, maar ook voor de liefhebbers van lekker eten. Eén van onze sponsors, Toko Sindjaja uit Lelystad, verzorgt namelijk de catering tijdens de Dutch Open voor de medewerkers van de organisatie en de wedstrijdfunctionarissen.

Toko

Er wordt een uitgebreid Indonesisch buffet geserveerd met drinken en een toetje. Elke dag wordt er gevarieerd in gerechten waardoor het zeker niet saai wordt, maar dat is Indonesisch eten per definitie al niet.

Yvonne Sie, van Toko Sindjaja is verguld met het feit dat zij de catering tijdens een groot evenement mag verzorgen en wat het speciaal maakt is dat het een groot internationaal badmintontoernooi betreft. Yvonne Sie is zelf immers een begenadigd badmintonster geweest en speelde tien jaar in het eerste team van Almere, Qontent Almere.

Wij wensen Yvonne heel veel succes de komende week!

Reageer op dit bericht (“Toko Sindjaja en de Dutch Open ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)