Badminton Vereniging Almere

We gaan weer klaverjassen!

Het afgelopen seizoen is gebleken dat het klaverjassen in de kantine van Sporthal Raggers zich in een steeds grotere belangstelling mag verheugen en dat is alleen maar leuk! Gezelligheid is troef op deze klaverjasavonden en we klaverjassen iedere eerste en derde donderdag van de maand en de organisatie is in handen van Lia van Os.

Wat het klaverjassen betreft is het seizoen al van start gegaan en op donderdag 15 oktober gaan we opnieuw gezellig klaverjassen. We beginnen om 20.00 uur en er worden drie ronden gespeeld van 16 spellen en dat alles volgens het Amsterdamse systeem. De kosten zijn € 2,-- per persoon.

Plaats van handeling de kantine van Sporthal Raggers, Bongerdstraat 6 in de Almeerse Parkwijk en er kan gratis worden geparkeerd.

Inschrijving in de kantine en voor nadere informatie kunt u terecht bij Lia van Os, telefoon 036-5368656 of 06-43481484.

Graag tot ziens!

Reageer op dit bericht (“We gaan weer klaverjassen! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)