Badminton Vereniging Almere

Adidas Almere-2 uit tegen Amersfoort-3

Adidas Almere-2, koploper in de eerste divisie afdeling 2, speelt komende zondagmiddag 29 november 2015 om 13.30 uur een uitwedstrijd tegen BC Amersfoort-3. Adidas Almere-2 heeft 60 punten uit elf wedstrijden en de naaste belager is de Roosterse BC 2 en die heeft 52 punten uit tien wedstrijden.

Van Soerland Sport

De tegenstander van de Almeerders, Amerfoort-3, staat op de voorlaatste plaats met 31 punten uit negen wedstrijden, maar zoals bekend zegt de stand op de ranglijst vaak helemaal niets over de krachtsverhoudingen in de wedstrijd.

Roosterse-2 speelt overigens thuis tegen Van Zundert Velo2, dat vijfde staat met 39 punten.

Reageer op dit bericht (“Adidas Almere-2 uit tegen Amersfoort-3 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)