Badminton Vereniging Almere

Beide Adidasteams winnen

Adidas Almere-2 uitkomende in de eerste divisie afdeling 2 heeft zondagmiddag in Amersfoort met 3-5 gewonnen van Amersfoort-4. Adidas ALmere-2 blijft lijstaanvoerder met 65 punten uit 12 wedstrijden. Roosterse-2 staat tweede met 57 punten uit elf wedstrijden.

Van Soerland Sport

Adidas Almere-3 speelt eveneens in de eerste divisie maar in afdeling 1 en heeft zaterdagavond in Sporthal Raggers met 7-1 gewonnen van Asterix-1. Stella Li debuteerde verdienstelijk door haar single vrij eenvoudig te winnen met 21-10 en 21-13.

De Almeerders lopen twee punten in op de absolute koploper TFS Barendracht-1. Barendrecht heeft 62 punten uit tien wedstrijden en Adidas Almere-3 heeft 59 punten uit elf wedstrijden.

Raggers

Reageer op dit bericht (“Beide Adidasteams winnen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)