Badminton Vereniging Almere

Qontent 5 december naar Hoensbroek

Zaterdagavond 5 december 2015 reist Qontent Almere af naar het Limburgse Hoensbroek om tegen Victoria te spelen. Het is de eerste wedstrijd van de kwartfinale in de play-offs van de Carlton Eredivisie tussen Victoria en Qontent Almere en de wedstrijd begint om 19.00 uur.

De tweede wedstrijd wordt gespeeld in Sporthal Raggers in Almere op zaterdagavond 12 december 2015 om 19.00 uur. Het team dat twee wedstrijden wint, gaat door naar de halve finale van de play-offs.

Van belang is nog het volgende. Tot nu toe was het zo in de play-offwedstrijden dat het team dat over twee wedstrijden als eerste negen partijen won, door ging naar de finale. Dat is nu veranderd. Er moet per wedstrijd altijd een winnaar zijn. Als in een wedstrijd één van de teams vijf partijen heeft gewonnen, wordt er dus niet verder gespeeld. Er is immers een winnaar. Dat er altijd een winnaar moet komen betekent ook dat als een wedstrijd in 4-4 eindigt er altijd een golden game wordt gespeeld en er dus een winnaar is. Eindigt de returnwedstrijd ook in 4-4 dan wordt er opnieuw een golden game gespeeld om tot een beslissing te komen. In theorie is het dus mogelijk dat er opnieuw een golden game wordt gespeeld als beide teams middels eerder gespeelde golden games een wedstrijd hebben gewonnen.

Qontent

Een golden game betreft altijd een gemengd dubbelpartij. Als er eventueel een derde golden game gespeeld moet worden, dan mag de samenstelling van het gemengd koppel niet gelijk zijn aan het koppel dat de tweede golden game speelde.

Terug naar onze wedstrijd uit tegen Victoria. Het bestuur heeft besloten om geen bus te laten rijden naar de wedstrijd in Hoensbroek. Het staat een ieder vanzelfsprekend vrij om iets gezamenlijks te organiseren om de wedstrijd te bezoeken. Zo is er al een aantal fanatieke supporters dat gezamenlijk een busje huurt om Qontent Almere toch aan te moedigen..

Qontent

Reageer op dit bericht (“Qontent 5 december naar Hoensbroek ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)