Badminton Vereniging Almere

Qontent Almere komend weekend naar Wateringen

Zondag 8 november 2015 om 15.00 uur speelt Qontent Almere in Wateringen tegen Van Zundert Velo. Qontent Almere staat op de eerste stek in poule B van de Carlton Eredivisie met 46 punten uit zeven wedstrijden en Van Zundert Velo staat in poule B op een tweede plaats met 38 punten uit evenveel wedstrijden.

Qontent

Op voorhand kunnen we er vanuit gaan dat dit een hoogst interessante wedstrijd gaat worden, waarbij de uitslag niet te voorspellen is. Qontent Almere is nog ongeslagen en heeft het afgelopen weekend met 6-2 gewonnen van Duinwijck, terwijl Van Zundert Velo met dezelfde cijfers ten onder ging tegen FZ Forza Amersfoort.

De achtste speelronde mag er ook weer zijn en ziet er als volgt uit

Gezien de huidige stand in de poules kan gesteld worden dat het wel heel gek moet gaan, wil Qontent Almere geen eerste worden in poule B. In poule A is nog niets zeker en kunnen zowel Van Zundert Velo, Forza Amersfoort en DKC de eerste plek opeisen. De wedstrijd Forza Amersfoort tegen DKC is dan ook reuze belangrijk voor beide teams.

Kortom voor de ware badmintonliefhebber weer alle reden om komend weekend een van de wedstrijden in de Carlton Eredivisie te bezoeken.

Qontent

Een aantal Almeresupporters heeft aangeven de wedstrijd te willen bezoeken. Wellicht kunnen supporters met elkaar meerijden om toch nog een leuk aantal Almeresupporters op de Wateringse banken te krijgen.

Reageer op dit bericht (“Qontent Almere komend weekend naar Wateringen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)