Badminton Vereniging Almere

Qontent naar 't Zandje

Komende zondag 15 november 2015 om 14.00 uur speelt Qontent Almere in de Carlton Eredivisie de uitwedstrijd tegen het Haagse DKC, de huidige landskampioen. Qontent Almere is de ongeslagen lijstaanvoerder in poule B en zal ongeacht de uitslag ook eerste blijven. DKC staat nummer één in poule A, maar of dat ook na de negende speelronde nog zo is, valt te bezien, want FZ Forza Amersfoort en in theorie ook Van Zundert Velo zitten op het vinkentouw.

Qontent

Een heel interessante negende speelronde want in poule A valt er voor de teams nog veel te winnen of te verliezen. Niet uitgesloten is, dat er al driftig door de clubs wordt gerekend om eerste, tweede of derde te willen worden in poule A. De tegenstanders uit poule B zijn immers al bekend. Maar we gaan het zien, want de volgende wedstrijden staan op het programma

Smashing - Victoria
Van Zijderveld - Van Zundert Velo
Forza Amersfoort - Roosterse
Slotermeer - Duinwijck
DKC - Qontent Almere

Een ruime keus voor de ware badmintonliefhebber om dit weekend een leuke wedstrijd, of zelfs twee, te bezoeken.

Na de negende speelronde zullen we trachten uit te leggen hoe het verdere verloop in deze Carlton Eredivisie gepland is, maar het is nu al nagenoeg zeker dat Qontent Almere het op moet nemen tegen Victoria en dat de eerste play-offwedstrijd Victoria tegen Qontent Almere zal zijn in het Sinterklaasweekend van 5 en 6 december.

Qontent

Reageer op dit bericht (“Qontent naar 't Zandje ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)