Badminton Vereniging Almere

Sinterklaas stuurt e-mail

De goedheiligman heeft het bestuur benaderd met het verzoek of hij dit jaar de vrijwilligers een presentje mag geven in plaats van de Kerstman die ieder jaar een flesje wijn geeft. Daar kan het bestuur zich helemaal in vinden, te meer daar de vrijwilligers enkele weken terug al een flesje wijn hebben gekregen tijdens de wijnproeverij.

Het bestuur vindt bovendien dat Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten wel enige support kunnen gebruiken in deze tijden van het zwartepieten.

Het bestuur is daarom volgaarne akkoord gegaan met het verzoek van de Sint en de voorzitters van de commissies zullen in de week van 30 november 2015 voor de verspreiding van de presentjes zorgdragen. Het cadeautje komt de vrijwilligers vast van pas tijdens de tweede play-offwedstrijd op 12 december 2015 van Qontent Almere tegen Victoria in Sporthal Raggers.

Reageer op dit bericht (“Sinterklaas stuurt e-mail ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)